همیشه سیب زمینی هایی که بیرون توی رستوران ها می خوریم خیلی خوشمزه تره و وقتی خودتون تو خونه درست می کنید اینقدر بهتون نمی چسبه.این فقط یه دلیل داره و اون اینکه تو رستورانا و کافی شاپ ها از سیب زمینی نیمه آماده استفاده می کنن.
مواد لازم
سیب زمینی: به میزان دل خواه
آماده سازی
سیب زمینی رو می شوریم و پوست می کنیم.
اگه دقت کنید روی سیب زمینی قسمتای سبز رنگی هست که حتما باید اونارو از بین ببرید چون معمولا این قسمت ها برای بدن ضرر داره و می گن سرطان زاست!
سیب زمینی ها رو حلقه کنید، سعی کنید حلقه ها یک سایز باشه چون اندازه های مختلف توی پخت تاثیر می ذاره.
بعدش شروع کنید به خلال کردن.
همین که مشغول کار هستید آب رو بذارید بجوشه.
نیمه پز کردن
وقتی جوش اومد، توش ۱ قاشق نمک بریزید. البته بستگی به مقدار سیب زمینی تون داره.
سیب زمینی های خلال شده رو داخل آب بریزید و بذارید ۵ دقیقه در حال جوش بمونه. نه بیشتر؛ چون ما سیب زمینی پخته نمی خوایم، ما سیب زمینی نیمه پخته می خوایم.
سیب زمینی ها رو توی یه صافی می ریزیم و بعد روی دستمال پهن می کنیم تا آبش گرفته بشه.
اگه دقت کنید می بینید سیب زمینی کاملا فرمشو حفظ کرده و وقتی می خوایم با دست از وسط نصفش کنیم راحت نمی شکنه.
اگه راحت شکست یعنی زیاد پخته؛ سیب زمینی نباید زیاد بپزه و له بشه.
سرخ کردن
روغن رو توی ماهی تابه داغ می کنیم. شعله رو هم کم نمی کنیم چون تو این روش سیب زمینی زود باید سرخ بشه.
بعد از سرخ کردن، سیب زمینی ها رو روی دستمال کاغذی تمیز می ریزیم تا روغن اضافیش گرفته بشه.نوش جان
ترد شدن سیب زمینی سرخ کرده
ترد شدن سیب زمینی,سیب زمینی,سیب زمینی نیمه آماده,پختن سیب زمینی,ترد شدن سیب زمینی سرخ شده,برای ترد شدن سیب زمینی,روش ترد شدن سیب زمینی,سیب زمینی تنوری,سیب زمینی شیرین,سیب زمینی شکم پر,سیب زمینی ترشی,سیب زمینی سوخاری,سیب زمینی بامیه ای,سیب زمینی سبز,سیب زمینی نیمه آماده پریس,سیب زمینی نیمه آماده بهفام,سیب زمینی نیمه آماده کاله,کارخانه سیب زمینی نیمه آماده,قیمت سیب زمینی نیمه آماده,خلال سیب زمینی نیمه آماده,دستگاه سیب زمینی نیمه آماده,پختن سیب زمینی در فر,پختن سیب زمینی در مایکروفر,پختن سیب زمینی تنوری,پختن سیب زمینی در توستر,پختن سیب زمینی درنمک,پختن سیب زمینی با ماکروفر,پختن سیب زمینی با مایکروفر,پختن سیب زمینی در مایکروویو,پختن سیب زمینی آب پز