این شامی غذایی بسیار خوشمزه و سبک است که به راحتی نیز آماده می شود.
آماده سازی : ۳۰ دقیقه
پخت : ۳۰ دقیقه
مواد لازم جهت تهیه شامی رودباری برای ۵ نفر :
طرز تهیه شامی رودباری :
گوشت چرخ شده را با پیاز رنده شده و آب گرفته شده، نمک، فلفل، گلپر و سبزیجات معطر مخلوط کرده و ورز می دهیم.
پس از ۱ تا ۲ ساعت استراحت در یخچال، گوشت را بصورت قالبی کرده و در روغن زیتون سرخ میکنیم.
گوجه رنده شده را در روغن تفت می دهیم. سپس آب گرم به آن اضافه کرده، شامی ها را داخل آن چیده و آن را دم میگذاریم.
(روی حرارت ملایم حدود ۴۵ دقیقه تا یک ساعت) این غذا را میتوان با برنج یا نان سرو کرد.
منبع : beryooni.com
روش تهیه شامی رودباری خوشمزه و سبک
شامی,شامی رودباری,طرز تهیه انواع شامی,طرز پخت شامی,طرز پخت شامی رودباری,مواد لازم برای شامی رودباری,شامی کباب,شامی لپه,شامی بابلی,شامی کرمانشاهی,شامی ترش,شامی کرماشانی,شامی نخودچی,دستور پخت شامی رودباری,دستور شامی رودباری,اموزش شامی رودباری,روش تهیه شامی رودباری,طرز تهیه انواع شامی ها,طرز تهیه انواع شامی و کتلت,طرز تهیه انواع شامی کباب,طرز پخت انواع شامی,طرز تهیه انواع کوکو و شامی,روش تهیه انواع شامی,طرز پخت انواع کباب شامی,طرز پخت شامی لپه,طرز پخت شامی بابلی,طرز پخت شامی پوک,طرز پخت شامی رشتی,طرز پخت شامی با لپه,طرز پخت شامی مرغ,طرز پختن شامی,طرز تهیه شامی رودباری,طرز تهیه شامی رودبار,طرز تهیه شامی کباب رودباری,طرز تهیه ی شامی رودباری