خوارک بادمجان همراه با گوشت کبابی
روی نانها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید. گوشتها را به سیخ بکشید. آنها را به همراه بادمجان و نانها روی کبابپز بگذارید. آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشتها به خوبی پخته شوند. ۴ تا ۶ لایه بادمجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید.
بادمجان یکی از غذاهایی است که طرفدار زیاد دارید ما امروز می خواهیم با بادمجان یک خوراک خوشمزه به همراه گوشت کبابی درست کنیم.
مواد لازم :
طرز تهیه :
سیخهای چوبی را در آب قرار دهید تا خیس شوند. گوشتهای فیله بره را نیز به مکعبهای دو سانتیمتری برش دهید. درون یک کاسه به آنها، نمک، فلفل قرمز خرد شده و پودر رازیانه بزنید و با دست ورز دهید تا به همه جای گوشتها برسد.
بادمجانها را از طول به ورقههای نازک برش دهید. روی آنها نمک بپاشید و داخل دستمال کاغذی حولهای بگذارید تا تلخی آنها گرفته شوند. ۲۰ دقیقه بگذارید بمانند.
در این فاصله، کبابپز را روشن کنید. در یک کاسه، نعنا، ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون و نوک انگشت نمک را با یکدیگر مخلوط کنید. آن را کنار بگذارید. روی بادمجانها روغن زیتون بمالید.
روی نانها نیز روغن زیتون بمالید و کنار بگذارید. گوشتها را به سیخ بکشید. آنها را به همراه بادمجان و نانها روی کبابپز بگذارید. آنها را مرتب برگردانید تا همه جای گوشتها به خوبی پخته شوند. ۴ تا ۶ لایه بادمجان را در هر بشقاب بچینید. روی آنها یک یا دو سیخ کباب بگذارید.
روی آنها از سس نعنا بریزید و در آخر، فتاهای خرد شده را اضافه کنید. این غذا را با نانهای تست شده، گرم و به همراه یک قاچ لیموترش سرو کنید .
لینک فایل های موجود در متن :