کدو سبز از نظر تغذیه ای دارای ارزش زیادی است و به عنوان یک منبع خوب ویتامین C، ویتامین A (به دلیل داشتن سطوح بالای کاروتنوئیدها مانند بتاکاروتن)، منیزیم، پتاسیم، مس، فیبر، فولات، فسفر و ریبوفلاوین شناخته می شود. کدو سبز همچنین یکی از بهترین منابع غذایی منگنز نیز می باشد.این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند. از دیگر مواد مغذی موجود در کدو سبز می توان به پروتئین، روی، کلسیم، آهن، نیاسین، تریپتوفان، ویتامین K و… اشاره کرد. به علت خواص فوق العاده کدو امروز تصمیم گرفتیم یک غذای لذیذ و خوشمزه که به راحتی نیز قابل طبخ هست را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم….
مواد لازم:
کدو سبز= ۴ عدد
گوجه فرنگی= ۳ عدد
آب گوجه فرنگی= ۵/۰ لیوان
تخم مرغ =۲ عدد
کره= ۱ قاشق غذا خوری
نمک و روغن= به میزان لازم
طرز تهیه:
کدو را حلقه حلقه و بعد سرخ کنید.سپس کدو را با آب گوجه فرنگی و نمک و کره بپزید و آن فدر صبر کنید تا آب گوجه فرنگی جوش رفته و آبی برایش نماندسپس گوجه فرنگی ها را پوست بکنیدو قطعه قطعه کرده بین کدو بچینید. تخم مرغ را در ظرفی بشکنید و با چنگال به هم بزنید و روی آن بریزیدو روی حرارت کم بگذارید تا پخته شود.
طرز پخت کدو ورقه (یک غذای سالم و رژیمی)
دستور پخت,طرز تهیه,غذای رژیمی,غذای سنتی,دستور پخت کیک,دستور پخت فلافل,دستور پخت لازانیا,دستور پخت حلوا,دستور پخت آش رشته,دستور پخت شیرینی,طرز تهیه فلافل,طرز تهیه آبجو,طرز تهیه حلوا,طرز تهیه لازانیا,طرز تهیه پنکیک,غذای رژیمی با مرغ,غذای رژیمی خوشمزه,غذای رژیمی با بادمجان,غذای رژیمی با کدو سبز,غذای رژیمی با گوشت,غذای سنتی ایرانی,غذای سنتی اصفهان,غذای سنتی همدان,غذای سنتی کرمانشاه,غذای سنتی کرمان,غذای سنتی یزد,غذای سنتی شیراز,غذای سنتی تهران,غذای سنتی مشهد,غذاهای رژیمی طرز تهیه